Deel dit artikel
-

Internetbureaus Zicht en Fabrique fuseren

Full service internetbureau Zicht online en strategisch ontwerpbureau Fabrique bundelen de krachten en gaan samen verder onder de naam Fabrique.

Zowel bij Zicht als bij Fabrique zag men een veranderende vraag de opdrachtgevers. Het samengaan van de bureaus is een passend antwoord hierop, zo laten beide partners weten.

De partners delen een gemeenschappelijke achtergrond in Industrial Design Engineering (vanuit de TU Delft). Design thinking en creativiteit zijn daarmee diepgeworteld in de cultuur. Opdrachtgevers hebben op steeds grotere schaal vraagstukken die vragen om design thinking, om vernieuwende concepten. Met de fusie verbreden de beide bureaus hun dienstenaanbod en de beschikbare pool van ervaren strategen, ontwerpers en ontwikkelaars.

De bureaus zijn vooral actief in het zorgdomein, onderwijs en cultuur, e-commerce en finance, maar ook in de erfgoed- en leisure sector.

De fusie gaat in per 1 januari 2022. Matthijs Klinkert en Erik van der Meer krijgen de dagelijkse leiding over de nieuwe organisatie. Paul Traas en Seb van Deursen versterken de organisatie op strategisch managementniveau.

Zicht vestigt zich in de huidige Rotterdamse studio van Fabrique in The Core aan het Weena-Zuid. Naast deze vestiging in Rotterdam heeft Fabrique ook een studio in Amsterdam.

Op de foto Paul Traas, Matthijs Klinkert, Seb van Deursen en Erik van der Meer.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond