Deel dit artikel
-

La Place zet stap op bezorgmarkt via Thuisbezorgd.nl

La Place lanceert vandaag de La Place bezorgdienst. Via online bestelplatform Thuisbezorgd.nl is het mogelijk om verse broodjes, sapjes en zoete lekkernijen aan huis te krijgen, voor alle mensen woon- en werkachtig binnen drie kilometer van de La Place locaties in ’s-Hertogenbosch Arena, Eindhoven Piazza en Rotterdam Alexandrium.

Tot het online menu behoren de gebruikelijke La Place favorieten, zoals de welbekende focaccia met tonijnsalade, een baguette kruidenroomkaas, de cinnamon roll en versgeperst sap. Verder wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe producten, zoals een maaltijdsalade van boerenkool met zoete aardappel, geitenkaas en pecannoten. Naast broodjes, soepen en salades, staan ook zoete lekkernijen op het menu, zoals chocolade en Tarte Sablées. Alle producten worden vers bereid in de eigen keukens van La Place.

Op veel plekken werkte men al met La Place Mobile Order, waarmee het mogelijk is om snel en gemakkelijk een bestelling door te geven en af te halen bij een locatie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond