Deel dit artikel
-

Startup generator Antler start in Amsterdam

Na Stockholm en Singapore lanceert startup generator Antler in Amsterdam, Londen en Sydney. De bruisende Amsterdamse startup scene biedt de ideale voedingsbodem, zegt het bedrijf.

Antler is opgericht door Zalora-oprichter Magnus Grimeland. Onder de deelnemers en adviseurs bevinden zich onder meer Google, Spotify en Stanford alumni.

Nadat het eerste Antler programma in Singapore in 2018 leidde tot dertien snelgroeiende nieuwe techbedrijven.

In de eerste fase worden deelnemers geholpen met een solide zakenplan. In deze fase ontvangt iedere deelnemer een beurs van 2500 euro per maand.

Aan het eind van de eerste fase presenteren teams zich aan het Antler investment committee voor een pre-seed investering. De teams die dan geaccepteerden zijn, worden nog drie maanden ondersteund.

Aanmelden kan hier.

Deel dit bericht

1 Reactie

Dr. Carl H.D. Steinmetz - Expats & Immigrants B.V.

Geachte lezer startup-accelerator Antler.
Ik heb een lezing gevolg bij Netuba op 25 juni van onder meer een dame in het rood. Ik heb bij haar in de week gelegd dat we een startup in het sociale domein zijn dat aan de slag is gegaan een onderwijs Waarheids- en Verzoeningscommissie om achterstelling van (klein)kinderen van immigranten, vluchtelingen en expats in het onderwijs tgen te gaan.

Graag word ik of wij (inclusief Professor Dr. Renée van Schoonhoven en Mr. Pim Duel) uitgenodigd voor een gesprek bij uw organisatie.
Gaarne verneem ik uw reactie.
Met vriendelijke groeten, Dr. Carl H.D. Steinmetz

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond