Deel dit artikel
-

Steeds meer locaties voor iDEAL QR-betalingen

Er zijn afgelopen zomer flink wat locaties bijgekomen waar met iDEAL QR kan worden betaald. Dat meldt de Betaalvereniging Nederland.

Voor het scannen van de QR-codes is een speciale app ontwikkeld. Door de code te scannen kan bijvoorbeeld in winkels worden betaald.

Tijdens de Hartweek in april was het voor het eerst mogelijk te betalen met een iDEAL QR-code. Hiervoor gingen collectanten van de Hartstichting op pad met collectebussen voorzien van een iDEAL QR-codesticker.

Met iDEAL QR kan volgens de brancheorganisatie nu ook worden betaald in Gouda tijdens de collecteweek van KWF Kankerbestrijding van (5 t/m 10 september), in Voorschoten bij de HEMA, om aan de snackbalie ijsjes en andere snacks direct af te rekenen, in de webshop van Megekko en bij voetbalclub NAC.

Foto (c): Martin de Witte

Deel dit bericht

2 Reacties

Frank Boonen

De Carian EasyTouchPos is de allereerste touchkassa met een geïntegreerde iDEAL QR koppeling. Zien hoe het werkt? Ga naar de Hema vestiging in Voorschoten. Carian will graag in contact komen met restaurants voor een installatie. Leuk weetje, in 1994 introduceerden wij de allereerste kassa met pinkoppeling, de door Carian ontwikkelde Sarema XT.

ferdinandes

Ik zou willen dat online winkels het ook implementeren, ik kan dan webaankopen die ik op mijn laptop/desktop doe met de mobiele telefoon betalen en heb zo geen identifer, scanner etc meer nodig.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond