Deel dit artikel
-

Baas bol.com Plaza naar Albert Heijn

De baas van bol.com Plaza, Machiel Tiddens, verhuist naar zusterbedrijf Albert Heijn. Hij wordt daar senior director Online.

Tiddens verlaat zijn positie bij Plaza na vier jaar, wat ongeveer gelijk staat aan de leeftijd van het verkoopplatform voor derden van bol.com. Plaza groeide uit tot een platform waar voor meer dan honderd miljoen euro omzet wordt gegeneerd.

In zijn nieuwe functie als baas Online bij Albert Heijn is het aanbod mogelijk net zo divers, maar met de potentie verhoudingsgewijs een even grote groeispurt door te maken als Plaza meemaakte. Albert Heijn legde afgelopen jaren de fundamenten voor een succesvolle online praktijk, goed bekeken door concurrenten, en Nederland shopt nu steeds makkelijker en meer bij de websuper.

Twinkle meldt het vertrek van Tiddens en weet dat hij wordt opgevolgd door Jan Huysmans. Hij is baas België bij bol.com. Beiden hebben hun LinkedIn-profiel nog niet aangepast aan de verhuisdatum.

Foto: FaceMePLS (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

johan

Nou de oude BAAS Machiel Tiddens heeft er enorm veel zin getuige de foto bij die bericht. Wat een armoe…

fred

@Johan Jammer dat je geen fatsoenlijke zin kan formuleren, maar verder heb je wel gelijk. Denk dat de briljante emerce redactie snel foto nodig had en maar ff op “schooier met albert heijn tas” zocht…

piet

Haha Johan en Fred, inhoudelijk hebben jullie wel gelijk. Maar ik vraag me af of jullie het naar jullie zin hebben op het werk. Gezien de reacties die jullie regelmatig plaatsen lijkt er sprake van een lichte frustratie tijdens kantoor uren.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond