Deel dit artikel
-

Oscar Diele operationeel directeur Flinders

Marketeer Oscar Diele wordt per 1 augustus operationeel directeur voor Flinders en verwerft tevens een belang in de online designmeubelwinkel.

In zijn nieuwe functie wordt Diele verantwoordelijk voor de ‘voorkant’ van Flinders: online marketing en verkoop, logistiek en de klantenservice. Dat is een breed takenpakket aangezien daar ook de professionalisering van de backendsystemen onder vallen; herinrichting van IT-systemen om de activiteiten te kunnen opschalen en klanten omnichannel persoonlijk te behandelen.

Diele was al actief bij Flinders met zijn positie in de Raad van Advies.

Oprichter Geert-Jan Smits, die in het verleden adviesbureau Jungle Minds oprichtte, gaat zich in de nieuwe constellatie richten op inkoop, leveranciersbeleid en de fysieke verkoop.

Diele, nu global director E-commerce bij TNT Express, zal zich volgend jaar gaan bezighouden met de internationale expansie van Flinders. Het bedrijf is sinds een jaar actief in België. “Dat gaat erg goed. We hebben daar geen fysieke zaak maar zien wel soms Belgische klanten in onze zaak in Zaandam”, de hoofdvestiging van het bedrijf. “Volgend jaar expanderen we naar Duitsland. Dat is een grote markt met meer concurrentie. We positioneren ons aan de bovenkant van de markt met designartikelen”, waaronder ook een aantal die exclusief voor de winkel worden ontworpen.

Eind 2013 nam Peak Capital een belang van twintig procent in Flinders om het bedrijf te helpen uitbreiden qua assortiment en bereik in België.

Deel dit bericht

5 Reacties

Martijn

Gefeliciteerd Oscar!

joke vrolijk

Proficiat Oscar!

Jennita Hingstman

Gefeliciteerd Oscar!

Judith Lemmers

Gefeliciteerd Oscar, mooie stap voor je!

Jan Sandbergen

Mmm Oscar zat toch net bij TNT ?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond