Deel dit artikel
-

Telegraaf lanceert app voor Telegraaf TV

De Telegraaf lanceert een nieuwe iPad app: Telegraaf TV. In deze video-app zijn de meest recente items van Telegraaf TV terug te vinden.

Onder de naam Telegraaf TV maakt De Telegraaf de hele dag door korte video-updates op het gebied van nieuws, entertainment, sport, financiën, auto en opmerkelijk. Deze thema’s komen ook in de nieuwe Telegraaf TV-app terug.

Video wordt voor De Telegraaf een steeds belangrijker kanaal om de consument te bereiken met nieuws en actualiteiten, zegt  Jan-Kees Emmer, adjunct hoofdredacteur. ‘Met het uitbrengen van deze video-app onderstrepen we het belang wat we aan nieuwe media hechten.’

De video’s van De Telegraaf zijn al te zien op de website en in de diverse apps. Dat gaat ook niet veranderen. De TV-app biedt echter de mogelijkheid om de gebruikerservaring te optimaliseren en te experimenteren met nieuwe vormen van programmering.

De app is ontwikkeld op het framework van Vinson. De oplossing van de Nederlandse ontwikkelaar biedt al de basis voor een aantal van de meest succesvolle mobile video-apps in Europa.

Deel dit bericht

1 Reactie

Bart Manders

Fijn dat we dan dit soort topcontent eindelijk via een app kunnen consumeren! 🙂
http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/22156756/__Annie__90__facebookt_er_op_los__.html

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond