Deel dit artikel
-

T-Mobile Forum telt 200.000 leden

T-Mobile claimt het grootste telecomforum van Nederland te hebben met inmiddels ruim 200.000 leden. Maandelijks bezoeken zo’n 400.000 klanten het forum, waar ze door andere klanten en zogenoemde T-Mobile Experts worden geholpen. Klanten bellen minder naar de klantenservice. In de afgelopen jaren daalde het aantal inkomende gesprekken volgens de telecomaanieder met 60 procent.

Volgens Marieke Snoep, Directeur Customer Operations bij T-Mobile, willen klanten op een andere manier met het bedrijf contact komen voor service en advies dan een paar jaar geleden. Niet alleen meer vragen, maar ook delen en samen naar oplossingen zoeken.  Op het T-Mobile forum, dat begin 2009 werd geïntroduceerd, geven klanten T-Mobile dan ook waardevolle feedback over producten en diensten.

Klanten die veel helpen, komen in aanmerking om zogenoemde klantexperts te worden. Hiernaast bevinden zich op het forum ook T-Mobile medewerkers die veel kennis en ervaring op een bepaald onderwerp hebben. Dit zijn de T-Mobile Experts. In de nabije toekomst worden op nog meer servicegerelateerde onderwerpen T-Mobile Experts met klanten verbonden, zoals met vragen over het 4G-netwerk.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond