Startups

Andere Topics in Venture

Nieuwsbrief

Emerce Jobs

 

Artikelen in Startups

ZOOF: de app voor minder files op Nederlandse snelwegen

File: de vervelendste keerzijde van de oplevende economie. Volgens de Verkeersinformatiedienst is filedruk in 2016 met tien procent gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. Mobiliteitsapp ZOOF weet dat verandering nodig is om de ergernis en financiële schade weg te nemen. Koen van Lierop, verantwoordelijk voor de marketing en gebruikerscommunicatie van Get Hooked: “Vanaf het moment dat je de A67 of A58 oprijdt, krijg je actuele rijadviezen.”


Startups zien durfinvesteringen wereldwijd fors afnemen

Startups hebben volgens KPMG wereldwijd vorig jaar aanzienlijk minder durfkapitaal opgehaald dan bij private financiers dan in 2015. Vorig jaar investeerden durfkapitalisten voor een bedrag van 127,4 miljard dollar , zo’n 10 procent minder dan de 140,6 miljard dollar die in 2015 geïnvesteerd werd. Het aantal transacties nam fors af, van bijna 18.000 deals in 2015 tot ruim 13.500 transacties vorig jaar.


Meer artikelen in Startups

Topic: Startups

Hier vind je nieuws, achtergrondverhalen, cases, best practices en interviews op het gebied van ondernemen. Je leest hier alles over startups en venturing, trends, nieuwe producten, investeringen en overnames in digitale media en tech. Heb je kennis te delen? Experts kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Venture topics