Gerrie Brand
 • Gerrie Brand

 • 193 artikelen
 • 3.644.793 views
 • 118 reacties

Gerrie Brand

Werkt bij
Emerce
Functie
channel content manager
Twitter
@roodkipje
Linkedin
https://nl.linkedin.com/in/gerrie-bran...

Gerrie Brand is channel content manager bij Emerce. Zij heeft een brede belangstelling voor alles wat tech en social is, met als specialisatie de luchtvaart en reisbranche.

Artikelen van Gerrie Brand

Chamonix, Franse Alpen
 • 19 januari 2018 10:00

Social Travel 30: KLM neemt het stokje over als de nieuwe nummer 1

Het wintersportseizoen is in volle gang dus het is tijd voor de derde editie van de Social Travel 30. OBI4wan-Buzzcapture heeft onderzocht welke Nederlandse reismerken in de periode oktober tot en met december het beste presteerden op het gebied van online berichtgeving. Een nieuw seizoen zorgt voor een nieuwe rangschikking.

Santa Cruz, Sevilla
 • 18 januari 2018 06:30

Hoe Mo’Media content omzet in conversie

Uitgeverij Mo’Media ging twintig jaar geleden van start en verwierf bekendheid met de 100%-stedengidsen, die nu onder de naam time to momo worden uitgegeven. Het businessmodel was volledig gericht op print. Oprichter René Bego vertelde tijdens de eerste vakdag op de Vakantiebeurs over hoe Mo’Media de shift naar een crossmediaal platform heeft gemaakt en nu zelfs reizen verkoopt.

Twee dames op een fiets in Hoi An, Vietnam
 • 17 januari 2018 09:00

2 glimpse: uitwisselingsprogramma voor volwassenen

Het concept van 2 glimpse is simpel: locals ontmoeten op vakantie, Maar wat de start-up volgens oprichter Amber van den Putte onderscheidt van andere initiatieven is dat de hosts bij 2 glimpse geen winstoogmerk hebben. “Alles is te koop en we kunnen overal naartoe reizen. Het volgende level is ervaren.” 

wekker op nachtkastje
 • 12 januari 2018 11:00

Nieuwe functies Google Travel gericht op de consument

Google heeft een aantal veranderingen doorgevoerd in haar reisdiensten. Zo geeft Flights advies over de gevonden ticketprijzen en is het mogelijk om de ontwikkeling van hoteltarieven te volgen. Het is opnieuw een duidelijk signaal dat Google zich met travel direct op de consument wil richten.

Griekenland
 • 10 januari 2018 15:00

NBTC NIPO: meer reisboekingen via smartphone

Meer Nederlanders gingen in 2017 vaker op vakantie én gaven meer uit aan hun reis. Er werd vooral geboekt via internet en de smartphone liet een stijging zien als boekingskanaal. Dit blijkt uit cijfers van NBTC NIPO die op de Vakantiebeurs in Utrecht werden gepresenteerd.

 • 9 januari 2018 16:00

Vakbezoekers Vakantiebeurs roepen ResiRest uit tot beste reisidee

ResiRest heeft het beste reisidee van Nederland. Tijdens de ‘pitch & grow’ sessie op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht presenteerden vijf start-ups hun businessmodel. Een vakkundige jury (Steven van der Heijen van Corendon, Louis Frankenhuis van De Reisfabriek en Jolanda Degen van Otravo) ondervroeg hen, waarna het publiek de beslissende stem uitbracht.

gevel hotel
 • 2 januari 2018 10:00

Trends in travel: wat brengt 2018 citizenM, Hotelchamp en NH Hotel Group?

Chatbots, Artificial Intelligence, de hotelkamer van de toekomst – de hotelbranche houdt zich volgend jaar bezig met het inzetten van technologie voor een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening. De gast wil gemak en toegevoegde waarde. Hoe vullen citizenM, Hotelchamp en NH Hotel Group dat gegeven volgend jaar in?

motor van een Boeing 777
 • 28 december 2017 07:30

Trends in travel: KLM en Transavia over 2018

Welke drie trends of ontwikkelingen bepalen de agenda van de Nederlandse reisbranche in 2018? KLM is onder andere benieuwd wat er gaat gebeuren rond voice en Transavia werkt aan het API-aanbod zodat er beter geboekt kan worden via online reisagenten en metazoekmachines.