Deel dit artikel
-

Flitsbezorger van boodschappen Getir start in Nederland

Het Turkse Getir, naar eigen zeggen ’s werelds eerste flitsbezorger van boodschappen, opende dit weekend officieel de deuren in Amsterdam. Vier maanden geleden is het bedrijf begonnen in Londen.

Dit weekend opende Getir distributiecentra in en rond het centrum van Amsterdam. De centra dienen als pick-up punt voor ‘razendsnelle bezorgers’ die via de Getir app bestelde boodschappen thuis afleveren met e-scooters en e-bikes.

De flitsbezorger levert ruim 1000 alledaagse supermarktproducten binnen enkele minuten, 7 dagen per week, dag en nacht. Het assortiment wordt komende dagen en weken uitgebreid, afgestemd op basis van het zoek- en bestelgedrag van de Nederlandse consument.

Getir begon in 2015 met flitsbezorgingen van boodschappen. Het Getir team bestaat uit meer dan 10.000 mensen wereldwijd en via de app zijn volgens het bedrijf al miljoenen bestellingen afgehandeld.

In de komende weken opent Getir ook in Parijs en Berlijn. Uitbreiding naar de Verenigde Staten wordt in de tweede helft van dit jaar verwacht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond