Deel dit artikel
-

iMediate integreert platforms en content marketing

Content marketingbureau iMediate richt zich naast retail nu ook op de zakelijke markt. Hiervoor wordt een nieuw onderdeel voor B2B content marketing opgericht, waarin de platforms ChannelConnect en Entertainment Business worden geïntegreerd.

‘De generatie zakelijke kopers die het nu voor het zeggen heeft denkt en beslist als een consument,’ zegt iMediate directeur Joost Driessen. ‘De traditionele salesbenadering van veel zakelijke aanbieders verliest snel aan effectiviteit. Met name B2B-bedrijven die zich richten op MKB en groot zakelijk hebben daarmee een probleem. Wij helpen bedrijven dat effectiever en efficiënter te doen.’

Mels Dees, die zijn sporen verdiende als uitgever en hoofdredacteur van zakelijke platforms als CRN, Computable, Vastgoedmarkt en Automatisering Gids, is aangetrokken als content director.

Eric Luteijn vertrekt bij de uitgever. Hij was vanuit zijn eigen bedrijf commercieel en redactioneel eindverantwoordelijk voor ChannelConnect en alle aanverwante titels en activiteiten.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond