Deel dit artikel
-

Infographic: meer vacatures logistiek door e-commerce

Het aantal vacatures binnen Supply Chain Management steeg met ruim 46 procent in het derde kwartaal ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dit komt door de economische groei binnen de industriële sector. Ook de investeringen in e-fulfilment (logistiek rondom e-commerce) bij bedrijven drijven de vraag naar professionals fors op. Dit blijkt uit de arbeidsmarktanalyse van Yacht, gepubliceerd aan de vooravond van Emerce eFulfillment, komende dinsdag.

De groei in vacatures is zichtbaar op alle niveau’s. Werkgevers zoeken naar zowel operationele, tactische en als strategische profielen. Dit kwartaal steeg de vraag naar planners en supply chain engineers met 57 procent.

Vooral opvallend is de explosieve groei in vacatures in de regio’s rondom de zogenaamde nationale transport as. Deze loopt van Rotterdam via Breda, Tilburg en Venlo naar het Duitse achterland. Het aantal vacatures steeg in deze regio’s met meer dan 75 procent.

Deel dit bericht

2 Reacties

Oscar Diele

Heel herkenbaar. Bij Flinders.nl hebben we ook een paar logistieke vacatures; Teamleider Warehouse (tactisch) en medewerker retouren (operationeel).

reynoud

Wat een goed bericht, dat sluit prachtig aan op het stuk wat wij gisteren gepubliceerd hebben.
Het stuk heef de titel: Minister Lodewijk Asscher als logistiek manager van Nederland.

lees hier meer:http://bit.ly/1L6tOSX

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond