Deel dit artikel
-

ING, Hutten en TNO naar eHRM

Luc Dorenbosch, onderzoeker bij TNO, recruiter Gusta Timmermans van ING Bank en Armin Trost van Furtwangen University Germany zijn enkele van de sprekers op het eHRM Conference dat Emerce en PW De Gids voor HR-professionals organiseren in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het wordt het eerste Emerce evenement na de zomer.

Op eHRM worden actuele onderwerpen gepresenteerd rond het succesvol inzetten van digitale kanalen voor HR-doelstellingen. Het is de dag voor de HR-managers over innovatief human resource management en inzet van (online) technologie.

Er staan ruim 30 sessies gepland en een infolounge met specialisten.

De afdeling Resourcing van ING is verantwoordelijk voor de arbeidsmarktpositionering van ING als Topwerkgever. Men zorgt voor een kwantitatief voldoende stroom van kwalitatief goede professionals op het juiste moment via het juiste kanaal met de passende contractvorm tegen de juiste kosten. Het vertalen van een Business en HR strategie naar een Resourcing strategie is daarbij van het grootste belang. Gusta Timmermans, sinds 2008 Manager Resourcing, vertelt er in september meer over.

Pascal Verheugd, winnaar van de HRTop 100 2014, deelt het verhaal van Hutten, een sociaal innovatief cateringbedrijf waar ‘werkgeluk’ hoog op de agenda staat. Zo sluiten zij geen arbeidscontracten, maar ‘vitaliteitscontracten’ en gebruiken apps om geluk te meten.

Doen de juiste medewerkers wel de juiste dingen? Zijn competenties, interesses, maar ook fysieke en cognitieve vermogens van teamleden optimaal verdeeld over teamtaken? Hoeveel productieve werktijd gaat verloren aan niet passende taken? En hoe maak je er werk van door gezamenlijk aan banen te sleutelen? Luc Dorenbosch (TNO) toont baaningenieur de HRM-toepassingen van een digitale job crafting applicatie.

Het volledige programma staat hier. Kaarten zijn hier te bestellen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond