Deel dit artikel
-

Nieuw loyaliteitsprogramma Accor

Accor heeft het loyaliteitsprogramma vernieuwd. ‘ALL of Accor’ biedt spaarders een platform waar ze punten kunnen sparen en uitgeven bij alle dertig hotelmerken van de groep. Hiertoe is een nieuwe website en app gelanceerd.

Een andere belangrijke verandering is dat de trouwste gasten een nieuwe premium status in het programma krijgen. Spaarders krijgen voordeeltjes die verder gaan dan de bekende upgrades en gratis hotelnachten, in lijn met de ambitie van Accor om ook als iemand niet in het hotel verblijft, een rol te spelen in diens leven. Augmented hospitality, noemt het bedrijf dat.

Daarom zijn er partnerschappen afgesloten met partijen die actief zijn op het gebied van entertainment, eten & culinair en sport. Zo kan door samenwerking met AEG gespaard worden voor evenemententickets, met IMG voor masterclasses van chefs en met voetbalclub Paris Saint-Germain als shirtsponsor.

Accor investeert 225 miljoen euro in het loyaliteitsprogramma, met als doel op de middellange termijn een bruto-exploitatieoverschot van 75 miljoen euro per jaar te realiseren.

Foto: JPstock / Shutterstock.com

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond