Deel dit artikel
-

Nieuwe dc wehkamp geopend

Koning Willem-Alexander heeft vandaag het nieuwe distributiecentrum van webwinkel wehkamp geopend. Het nieuwe centrum is het grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum ter wereld. Klanten krijgen vanaf dit najaar hun pakketje nog dezelfde dag op iedere gewenste locatie in Nederland geleverd.

Het geautomatiseerde distributiecentrum heeft een oppervlakte van 53.000m2 en biedt ruimte aan 4 miljoen producten. Het distributiecentrum vervangt het huidige distributiecentrum in Dedemsvaart dat sinds 1960 dienst heeft gedaan. Alle 200 vaste medewerkers verhuizen mee naar de nieuwe locatie.

Het nieuwe distributiecentrum is voorzien van de nieuwste technieken. Zo gaat de afhandeling van retourzendingen sneller en makkelijker.

Het nieuwe gebouw heeft een BREEAM Excellent certificering voor duurzaamheid. Op het dak van het pand ligt het grootste zonnepanelenveld van Nederland dat in 40 procent van de energiebehoefte voorziet. Daarnaast wordt er onder andere gebruik gemaakt van een warmte-koudeopslag en is een ecologische tuin aangelegd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond