-

Podcast The Brief: Arie Boomsma over bekend zijn en verhalen vertellen

The Brief is een podcast van Wayne Parker Kent over content, marketing en creatie. Elke aflevering bespreken Charlotte van Dijk (Head of content) en Gerben van der Rijt (Creative director) het laatste nieuws uit het vak of gaan in gesprek met een gast. Deze keer met Arie Boomsma van Vondelgym en de ‘Over routines’-podcast.

Passie voor verhalen

Arie Boomsma begon in 2006 met het maken van tv-programma’s en staat al meer dan tien jaar bekend als mediapersoonlijkheid. Maar hij is veelzijdiger dan dat. Hij schrijft boeken, presenteert podcasts en deelt veel content op zijn eigen sociale media. Deze passie voor verhalen vertellen is eigen aan Arie, iets wat hij als zoon van een dominee met de paplepel kreeg ingegoten. In de podcast vertelt hij waar hij begint als hij iets maakt. Welke rol media en kanalen voor hem spelen. En hoe hij al deze kennis en ervaring gebruikt om zijn sportschool Vondelgym groot te maken.

Het merk Arie Boomsma

Door zijn prominente tv-aanwezigheid heeft heel Nederland een beeld van Arie. Een positief beeld voor sommigen, maar voor anderen een stuk minder positief. Hoe ga je daarmee om? Arie Boomsma deelt zijn gouden regel met de luisteraar en blikt terug op een aantal opvallende ‘schandalen’ met zichzelf in de hoofdrol: bijzondere verhalen. Want wat je ook van Arie vindt, vertellen kan hij als de beste. Luister hier naar aflevering 094 van The Brief en hang aan de lippen van Arie Boomsma.

Foto: Vera de Kok (Creative Commons Attribution 4.0 International)

Over de auteur: Gerben van der Rijt is Creative director bij Wayne Parker Kent.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen je vakgebied? Volg Emerce dan ook op social: LinkedIn, Twitter en Facebook.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond