0
3.4k
Channel: B2B Digital

De belangrijkste DAM-leveranciers wereldwijd: van longlist naar shortlist

Het selecteren van de juiste technologie voor elk project is een complexe onderneming, niet in de laatste plaats voor de automatisering van het Digital Asset Management (DAM) -proces. Het wereldwijde aanbod van Digital Asset Management (DAM) leveranciers is groot. Een veelgehoorde vraag is: Waar moet je beginnen met je zoektocht naar een nieuw platform? Uit onderzoek van Forrester Research blijkt dat zakelijke kopers tijdens het selectietraject het meeste waarde hechten aan ervaringen van anderen en productreviews.

De uitdagingen die de wereldwijde DAM-markt biedt

Andrea Müller-Beilschmidt (censhare) gaat in gesprek met Peter O’Neill (Research in Action) over zijn analyse van het wereldwijde Digital Asset Management (DAM) landschap. Ze gaan in op de uitdagingen die de DAM-markt voor potentiële kopers biedt en hoe je deze kunt overwinnen met het juiste vendor selectieproces. Peter vertelt welke tools je het beste kunt gebruiken voor het opstellen van een longlist en welke stappen je moet nemen om tot de juiste shortlist te komen.

Thema’s van dit webinar:
  • De belangrijkste DAM-trends
  • Hoe je DAM-selectieproces vormgeeft
  • Het ontwikkelen van een shortlist
Expert:
  • Peter O’Neill – Research Director bij Research in Action. Peter is een veteraan in de IT-industrie met meer dan 37 jaar ervaring in het adviseren van IT-leveranciers en eindgebruikers. Hij heeft onder andere gewerkt voor Hewlett-Packard (HP), META Group en Forrester Research. Bij Forrester was hij verantwoordelijk voor Forrester’s onderzoek naar B2B-marketing en het leiden van het onderzoeksteam om B2B-professionals te helpen.
  • Andrea Müller-Beilschmidt – Director Field Marketing bij censhare. Andrea heeft meer dan twintig jaar ervaring in verschillende marketingfuncties binnen de software-industrie. Haar kracht is het vertalen vertalen van bedrijfsdoelen naar effectieve marketingplannen en campagnes voor het genereren van leads.

Wil je bekijken?

Wil je bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de webcast bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor censhare. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met censhare’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Christiaan Bruinink