Bekijk

Bekijk
0
3.1k
Channel: B2B Digital

De belangrijkste DAM-leveranciers wereldwijd: van longlist naar shortlist

Het selecteren van de juiste technologie voor elk project is een complexe onderneming, niet in de laatste plaats voor de automatisering van het Digital Asset Management (DAM) -proces. Het wereldwijde aanbod van Digital Asset Management (DAM) leveranciers is groot. Een veelgehoorde vraag is: Waar moet je beginnen met je zoektocht naar een nieuw platform? Uit onderzoek van Forrester Research blijkt dat zakelijke kopers tijdens het selectietraject het meeste waarde hechten aan ervaringen van anderen en productreviews.

De uitdagingen die de wereldwijde DAM-markt biedt

Andrea Müller-Beilschmidt (censhare) gaat in gesprek met Peter O’Neill (Research in Action) over zijn analyse van het wereldwijde Digital Asset Management (DAM) landschap. Ze gaan in op de uitdagingen die de DAM-markt voor potentiële kopers biedt en hoe je deze kunt overwinnen met het juiste vendor selectieproces. Peter vertelt welke tools je het beste kunt gebruiken voor het opstellen van een longlist en welke stappen je moet nemen om tot de juiste shortlist te komen.

Thema’s van dit webinar:
  • De belangrijkste DAM-trends
  • Hoe je DAM-selectieproces vormgeeft
  • Het ontwikkelen van een shortlist
Expert:
  • Peter O’Neill – Research Director bij Research in Action. Peter is een veteraan in de IT-industrie met meer dan 37 jaar ervaring in het adviseren van IT-leveranciers en eindgebruikers. Hij heeft onder andere gewerkt voor Hewlett-Packard (HP), META Group en Forrester Research. Bij Forrester was hij verantwoordelijk voor Forrester’s onderzoek naar B2B-marketing en het leiden van het onderzoeksteam om B2B-professionals te helpen.
  • Andrea Müller-Beilschmidt – Director Field Marketing bij censhare. Andrea heeft meer dan twintig jaar ervaring in verschillende marketingfuncties binnen de software-industrie. Haar kracht is het vertalen vertalen van bedrijfsdoelen naar effectieve marketingplannen en campagnes voor het genereren van leads.

Christiaan Bruinink