Deel dit artikel
-

Webpower betreedt markt Singapore

De Barneveldse specialist in marketing automation Webpower, die sinds tien jaar naam maakt in China, breidt uit in Zuidoost-Azië. Er is een samenwerking aangekondigd met Singaporese Point O One, een specialist op het gebied van eCommerce optimisation en CRM.

Point O One zal vanuit Singapore op gehele productportfolio gaan voeren.

CEO Jacco Bouw zag de e-commercemarkt in Zuidoost-Azië steeds harder groeien. ‘Er werd vanuit andere Aziatische landen aan ons jasje getrokken. Tot voor kort kozen we er bewust voor om primair de Chinese activiteiten van Webpower te ondersteunen. Maar met vijf kantoren, honderdvijftig collega’s en ruim duizend opdrachtgevers is nu de tijd rijp om verder te kijken.’

Volgens Bouw kiest het bedrijf bewust om niet een Webpower-kantoor in Singapore te openen, maar samen te werken met een lokale partner.

Het bedrijf verwacht de eerste klanten die het met Point O One gaat bedienen binnenkort bekend te maken. Men richt zich op bedrijven die in of vanuit Singapore opereren, maar ook op bedrijven die vanuit elders naar deze regio willen uitbreiden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond