Deel dit artikel
-

Wesley ter Haar juryvoorzitter Cannes Lions ‘Digital Craft’

Cannes Lions Festival of Creativity heeft mede-oprichter Wesley ter Haar van MediaMonks aangesteld als juryvoorzitter van de prijscategorie Digital Craft.

De prijzen voor digitale creativiteit worden dit jaar voor het eerst uitgereikt. Dat gebeurt tijdens de 2016-editie van het festival in de week van 18 tot en met 25 juni.

De populariteit van digitale technologie en wat hiermee kan worden gecreëerd heeft gezorgd dat er anders naar de rol van digital design en user experience wordt gekeken. Hoe een digitaal product presteert en functioneert is tegenwoordig net zo belangrijk als hoe het er uit ziet. De organisatie opende daarom een aparte rubriek ‘Digital Craft’.

Wesley ter Haar zegt: “Om een juryvoorzitter te zijn, en dan ook nog van een hele nieuwe categorie, is geweldig. Het moment van persoonlijke trots wordt al snel overheerst door het gevoel dat dit een enorme stap is voor onze branche. Het voegt niet alleen waarde toe aan de erkentelijkheid van digitale productie als een essentieel component van creatief werk, maar het opent ook de discussie over craft en digital, voor een veel breder publiek.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond