Creative

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Creative

Problemen bij Razorfish en SapienNitro drukken resultaat Publicis Groupe

Het Franse Publicis Groupe sluit een tegenvallend vierde kwartaal af, waarin vooral de problemen bij het dochterbedrijf Razorfish aan het licht kwamen. Het samengaan van Razorfish met SapienNitro heeft zelfs geleid tot een flinke afwaardering van 1,39 miljard euro.


Inzendingen negentiende editie SpinAwards van start

Deze week is de aanloop gestart naar de negentiende editie van de SpinAwards. Tot en met vrijdag 28 februari 2017 kunnen Nederlandse en Belgische bureaus, producenten en opdrachtgevers hun beste digitale werk inzenden. Op 20 april is de grote uitreiking tijdens de SpinAwards Night in Het Sieraad te Amsterdam.


Storytelling verhoogt conversieratio met meer dan 50 procent

Een goede online marketingcampagne kenmerkt zich door een optimale inzet van data, technologie en creativiteit. Door de groeiende mogelijkheden krijgen data en technologie een steeds dominantere rol. Creativiteit wordt daarom de onderscheidende factor en storytelling is hierin zeer interessant.


Meer artikelen in Creative

Topic: Creative

In het Topic Creative vind je tips, tricks, achtergronden, cases, best practices en opinie op het gebied van de creatieve industrie: design, video en reclame. Wat werkt en wat niet? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Je leest het in dit Topic. Zelf bijdragen aan dit Topic kan: mail naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Marketing topics