Deel dit artikel
-

Nieuwe app KLM moet ‘ideale reispartner’ worden

KLM heeft zijn app voor iOS en Android vernieuwd. Die moet voortaan beter inspelen op de persoonlijke behoeften van passagiers.

De nieuwe KLM app, ontwikkeld door het bureau AKQA, denkt volgens de luchtvaartmaatschappij altijd een stap vooruit. Klanten die de app openen, krijgen meteen de voor hen meest relevante informatie en belangrijkste acties te zien. Bijvoorbeeld: zodra het mogelijk is om in te checken, wordt dit prominent getoond in de app.

Daarnaast kan de klant met de persoonlijke en versimpelde app sneller en gemakkelijker dan voorheen een vlucht boeken en betalen.

KLM ziet de app als een eerste stap in de ontwikkeling van een digitaal ecosysteem. De modulaire architectuur maakt, samen met nieuwe API’s, uitbreiding naar ieder willekeurig digitaal touchpoint mogelijk.

En door te leren van historisch gedrag van klanten, komt KLM naar eigen zeggen steeds meer te weten over persoonlijke voorkeuren.

Deel dit bericht

4 Reacties

Dick

De nieuwe app is een ramp. Ziet er mooi uit maar b. v. stoelreservering werkt niet, miles specificatie is niet te zien, kortom doe mij de oude maar weer.

Mark de Jong

Inchecken via app ?
Onoverzichtelijk met die foto achtergrond als je de app gebruikt buiten met zonlicht , kortom geen verbetering en duidelijk ontwikkeld door mensen die de app niet dagelijks gebruiken en zeker niet getest voordat de app vrijgegeven is

Dave

Nieuwe app ziet er “leuk” uit. Probleem is alleen dat als je cross bookings maakt (en dat doe ik geregeld) het een onoverzichtelijke zooi wordt. In de oude app stonden alle vluchten op chronologische volgorde maar nu staan ze per booking, erg onhandig. En dan ook nog een foto als achtergrond wat het met witte letters niet echt leesbaar maakt.

Frans

Deze nieuwe app werkt niet met mijn android 4.0.4. Na vluchten geselecteerd te hebben kom ik niet verder. Had graag de oude versie van deze app weer, maar dat kan helaas niet meer.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond