What's new

Top stories

Nieuw in Topics

Sjauf: via de app altijd en overal een chauffeur voor je eigen auto

Collega’s vragen je mee naar de vrijdagmiddagborrel, maar je bent ’s ochtends met de auto gekomen. Als je een taxi belt, staat je auto nog bij kantoor. À la minute regel je een Sjauf die je in je eigen auto naar huis rijdt. Decadent? “Vooral gemakkelijk. Ook als je nog even wilt doorwerken in de file”, zeggen Roderik Kusters en Roel Bloo, oprichters van Sjauf.Content Gap analyse: waar laat je steken vallen?

Ben je benieuwd of je met jouw content steken laat vallen ten opzichte van je concurrenten? Met een Content Gap Analyse breng je jouw relatieve zwaktes ten opzichte van je belangrijkste tegenspelers in kaart. En dat is bijzonder bruikbaar voor je contentstrategie. Ik toon je in dit artikel hoe je in een paar stappen een professionele Content Gap Analyse maakt.


Vanaf dinsdag vier Emerce evenementen in Beurs van Berlage

Vanaf morgen staat de Beurs van Berlage in Amsterdam weer in het teken van vier grote Emerce evenementen, waaronder een nieuw evenement Tech Live! Met de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Ruim 75 experts verdeeld over zes podia delen kennis, visie en ideeën.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda