What's new

Top stories

Hot: wie gaat de online bezorgoorlog winnen?

Slechts anderhalf tot twee procent van alle boodschappen in ons land wordt online verkocht. Toch zijn we wereldwijd een van de snelst groeiende markten voor e-grocery. Mede dankzij forse investeringen in ophaalpunten en nieuwe bezorgformules. Wat betekent dit voor het Nederlandse speelveld?


Nieuw in Topics

EMERCE-eTRAVEL-Promotional-2016

IAB Nederland overweegt voorlichtingscampagne adblockers

IAB Nederland, de branchevereniging van online adverteerders, overweegt een voorlichtingscampagne voor consumenten over adblockers. Een derde van de Nederlanders die wel eens een adblocker gebruikt, is daar alweer mee gestopt. Toch zijn gebruikers over het algemeen positief over adblockers.


Facebook Conference: de kracht van Instagram marketing

Instagram telt 400 miljoen maandelijkse gebruikers en de advertentie-inkomsten worden door eMarketer geraamd op 1,5 miljard dollar in 2016, oplopend naar 2,8 miljard in 2017. Vanaf 1 oktober aanstaande is Instagram in Nederland beschikbaar als marketing platform. Daarom extra aandacht voor Instagram op Emerce Facebook Conference volgende week woensdag in Amsterdam.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Case of the Week

Emerce Jobs

Agenda