What's new

Top stories

WeWork: ‘Slechts 20% van onze leden is startup’

De markt van co-workingplekken zit mondiaal flink in de lift. Met WeWork in de frontlinie. En niet zonder succes, want vijf jaar na oprichting is de Amerikaanse startup op papier al tien miljard dollar waard. En daar blijft het niet bij, aldus Managing Director EMEA, Eugen Miropolski (28).


Nieuw in Topics

Wie heeft de beste onlinekaarten bij overname V&D?

V&D vecht om zijn bestaan. Voor dinsdag moet er duidelijkheid ontstaan over een doorstart. Er zijn vooralsnog twee opties: CoolCat-eigenaar Roland Kahn wil het merk behouden. Het Canadese Hudson’s Bay wil Inno winkels in de huidige V&D panden vestigen. Maar welke van deze partijen hebben de beste online kaarten in handen?


EMERCE-eConversion-Promotional-2016

‘Amazon wilde logistieke werelddominantie’

Amazon is bezig om een wereldwijd logistiek netwerk op te zetten onder de vlag van Fulfillment By Amazon, het partnerprogramma dat voor derden de fulfillment verzorgt. Persagenschap Bloomberg wist de hand te leggen op een intern document waarin de logistieke ambities van Amazon worden geschetst.


TradeCast: professionele tv-kanalen uit Zwolle staan op doorbreken

Twee jaar geleden constateerde Yillmaz Schoen dat een platform om lokale tv-uitzendingen te exploiteren, ontbrak. Hier liet hij geen gras over groeien. Vier maanden geleden opende het TradeCast-hoofdkwartier in Zwolle. Ze zijn al gespot door Google. Leuk extra bij de wereldwijd te ontvangen tv-zenders: heel eenvoudig interactiviteit toevoegen.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda