What's new

Top stories

Google gaat mobiele sites met hinderlijke banners bestraffen

Google gaat volgend jaar sites straffen die onderbrekende interstitials gebruiken, oftewel advertenties die een groot deel van het scherm opeisen. Dat heeft Google zojuist bekend gemaakt. Webpagina’s met dergelijke advertenties krijgen een lagere positie in de zoekresultaten.


Nieuw in Topics


Arox Logistics IT: drone software die je voorraad telt in minder dan een dag

Terwijl Walmart en Amazon nog in de ontwikkelfase zitten, vliegt bij logistiek dienstverlener Koopman Cargo al maanden een onbemand vliegtuigje door de gangpaden. Ontwikkelaar van de drone-software is Arox Logistics IT. CEO Arno Bruining: “Met 22.000 pallets tellen is een normaal mens meer dan een week zoet. Onze drone klaart dezelfde klus in minder dan een dag.”


‘Consumententoepassingen blockchain nabij’

De toezichthouder op de Britse financiële markt staat op het punt om een aantal consumentenapps toe te laten die op de achtergrond gebruik maken van blockchain. Het sentiment rondom blockchain op de Nederlandse markt is ook dermate positief dat we een internationale koppositie zouden kunnen innemen.


Tweakers: ‘Bij ons wordt alles gechallenged’

Van automotive naar tech: directeur Fréderique van de Poll (36) verruilde AutoTrack vorig jaar voor Tweakers. Beide digitale Persgroep-titels groeien, laatstgenoemde zelfs met dubbele cijfers. Als zakenvrouw te midden van nerds zoekt ze naar commerciële kansen op dit onafhankelijke platform.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda