What's new

Top stories

Stichting BREIN in de aanval tegen webversie Popcorn Time

Stichting BREIN heeft de oorlog verklaard aan de nieuwe webversie van Popcorn Time. Dankzij een samenwerking met Torrents Time kunnen illegale films met behulp van het BitTorrent protocol voortaan rechtstreeks naar de browser worden gestreamed. BREIN heeft al een waarschuwing gestuurd naar de anonieme makers van Torrents Time. Hun site wordt in Nederland gehost.


‘Te veel opleidingen voor gamecreatieven’

Er worden te veel game-ontwikkelaars en creatieven opgeleid en de kwaliteit loopt sterk uiteen. Dat zei Willem-Jan Renger van HKU Innovation Studio afgelopen vrijdag op een evenement van Growing Games in Utrecht. “We waren in 2001 de eerste, en het succes is daarna gekopieerd. Maar we zitten nu wel met de situatie dat er nu meer aanbod dan vraag is.”


Nieuw in Topics


Nederlandse gamemarkt: groeiend, maar fragiel

Het aantal professionals werkzaam in de Nederlandse game-industrie is maar langzaam gegroeid, van 2730 in 2011 naar 3030 vorig jaar. Er gaat 115 tot 225 miljoen euro om in de Nederlandse game-industrie, maar de winsten zijn karig, zo blijkt uit de Games Monitor 2015 die vanmiddag wordt gepresenteerd op het evenement Growing Games in de Jaarbeurs in Utrecht.


Plannen Amazon voor eigen winkels ‘zeer ambitieus’

Het nieuws dat Amazon 300 tot 400 boekwinkels wil openen, had blijkbaar nog niet naar buiten gemogen. De bron van dat verhaal, de CEO van het Amerikaanse vastgoedbedrijf General Growth Properties, wist deze week niet hoe snel hij eraan moest toevoegen dat hij niet namens Amazon sprak. Maar ontkennen deed hij het ook niet.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda