What's new

Top stories

Malvertising geen groot probleem in Nederland, ransomware wel

Het besmetten van systemen door het verspreiden van malware via advertenties op websites, ook wel malvertising genoemd, lijkt in Nederland minder vaak voor te komen dan elders. Er zijn slechts enkele gevallen gemeld waarin organisaties ermee te maken hebben gehad. Dat staat in het deze week verschenen rapport Cybersecuritybeeld Nederland CSBN 2017.


Nieuw in Channels

Flixbus: geen auto hebben moet gemakkelijk worden

De opkomst van low-cost carriers en uitbreiding van hogesnelheidsspoorlijnen leek de doodsteek voor de langeafstandsbus. Tot vier jaar geleden Flixbus werd opgericht. “We hebben een saaie industrie omgeturnd tot een fun product,” vertelde Max Zeumer, VP International Business bij het busbedrijf zonder bussen, gisteren op Emerce eTravel.


Promotional_Gear-570x450

SciSports: veertien camera’s op het veld, negentigduizend voetballers, één potentiescore

Hoe goed is Lionel Messi precies, wat is nu de allerbeste formatie en welke voetballer is het beste in aanvallen? SciSports weet het. De data-intelligentie biedt klanten de laatste inzichten op het voetbalveld. Antonie Berkel – projectmanager bij SciSports – vertelt ons hoe het werkt.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Job of the week

Chief Digital Officer | Dutch Flower Group | fte
TFC zoekt voor Dutch Flower Group haar Chief Digital Officer. Dutch Flower Group (DFG) is als internationaal marktleider actief in een dynamische en kleurrijke wereld van bloemen en planten! Dynamisch omdat dit een snelle wereld is. Niet alleen omdat DFG werkt met versproducten maar ook omdat logistiek en techniek een grote rol spelen in het dagelijks beleveren van klant en consument. Klik hier voor de vacature

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda

Emerce Opleidingen